Widerrufsrecht

Vračilo blaga in reklamacije

V Melliferi skrbimo za kakovostne proizvode. V primeru, da ste prejeli izdelek, ki ne ustreza vašim željam ali potrebam, ga bomo nadomestili z drugim ali vam na vašo željo vrnili denar. Nepoškodovanega, neuporabljenega in v originalni embalaži ga lahko vrnete v roku 15 dni od nakupa na naslov: Bojana Vrviščar, Pacinje 37b, 2250 Ptuj in vrnili vam bomo vaš denar. Možnost vračila ne velja v primeru, da je bila originalna embalaža ali varnostni pečat odstranjena oz. izdelek uporabljen. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

ZAVRNITEV PREVZEMA POŠILJKE ALI NEPREVZETE POŠILJKE

V primeru, da pošiljke ne prevzamete oziroma zavrnete prevzem le te, ste dolžni kriti stroške, ki so nastali. V kolikor kupec želi ponovno pošiljanje mora prvo poravnati poštne stroške vračila pošiljke.

VRAČILO NEPREVZETIH POŠILJK

V primeru, da kupec ne prevzame pošiljke, ki bi bila plačana po povzetju (z odkupnino), mu bo ponudnik poslal opomin z nadaljnjimi navodili. V kolikor bo ponudnik pošiljko ponovno odposlal, mora kupec plačati poštne stroške vračila pošiljke in stroške ponovnega pošiljanja. V primeru, da nastanejo višji stroški, pa v višini povzročenih stroškov. V kolikor se kupec na opomin ne odzove, bo ponudnik prisiljen denarni znesek skupaj z vsemii stroški izterjati po sodni poti.