O nas

Naš med je 100% slovenski in ponosno nosi oznako SMGO (Slovenski med z geografsko označbo), potrjeno s strani Čebelarske zveze Slovenije. Naš med je čist in brez dodatkov, kot so konzervansi, barvila, stabilizatorji in druge nečistoče. Čebelarji, ki ga pridelujejo na Mariborskem Pohorju in Lendavskih ravnicah, uporabljajo izključno ekološko pridelano zdravilo za zatiranje bolezni čebel (mravljična in oksalna kislina).

Kot podjetje smo zelo ponosni na naš med, ki ima tako visoko kakovost in čistost. Med se uporablja že tisočletja kot naravno zdravilo, in prav zato smo tako zelo pozorni na kakovost našega medu. Ničesar ne dodajamo, da bi medu dali drugačen okus, vonj ali barvo, saj želimo, da ostane čist in naravno zdravilen.

Naš med ni le okusen dodatek k vaši prehrani, temveč tudi zdravju koristen. Vsebuje številne hranilne snovi, kot so vitamini, minerali, antioksidanti in druge koristne snovi. Zato zaupajte v kakovost in čistost našega slovenskega medu in dodajte ga k svoji prehrani za bolj zdrav in aktiven življenjski slog.