O MELLIFERI

Smo s.p., ki je na trgu od leta 2014, z nazivom Mellifera – Center za raziskavo čebeljih pridelkov, svetovanje in prodaja, Bojana Vrviščar s.p..

Postopno gradimo prodajno znamko “Mellifera” (ime izhaja iz srednjega latinskega imena kranjske čebele (kranjska sivka): Apis mellifera carnica. Skrbimo za dokazila o kvaliteti (tako, da so kupci v največji meri brez skrbi, kakšen med je na njihvoi mizi), skrbimo za oglaševanje in promocijo (Facebook, Instagram), prodajamo preko interneta (imamo svoje spletne strani v slovenskem in angleškem jeziku), prodajamo v trgovinah v Sloveniji, prodajamo v lastnem medomatu v Ljubljani, ki je prvi avtomat v Sloveniji, ki je posvečen prodaji medu. Med prodajamo tudi po naročilu fizičnim osebam. Velik poudarek dajemo darilnemu programu, kjer ima med glavno vlogo in to za fizične osebe, za podjetja, za hotele in podobno.

Prodajamo samo med, kakršnega želimo tudi sami. Med mora biti brez dodatkov, brez mešanja, brez nedovoljene termične obdelave, brez konzervansov in mora biti 100% slovenski. Ponosni smo predvsem na med, ki nosi oznako SMGO (Slovenski med z geografsko označbo), saj je proizvodnja tovrstnega medu podvržena dodatni kontroli s strani Čebelarske zveze Slovenije (ČZS). Vsa zdravila za zatiranje bolezni čebel, so tista, ki jih uporabljajo čebelarji pri ekološki pridelavi medu (mravljična in oksalna kislina).

V okviru Mellifera – Centra za proučevanje čebeljih pridelkov iščemo sinergične in koristne učinke različnih čebeljih pridelkov na zdravje. Sami nismo čebelarji, zato imamo svojega dobavitelja medu, ki skrbi za ustrezno kvaliteto, raznovrstnost medu in za ustrezno količino medu.

O ČEBELARJU IN IZVORU MEDU

Dobavitelj medu iz prodajne linije “Mellifera” je čebelar Bojan Donko iz Lendave, ki je zavezan kakovosti, zaupanju, kvaliteti in poštenju. Nahaja se v registru proizvajalcev medu z zaščiteno geografsko oznako (ZGO). Med prihaja iz ravnic v okolici Lendave. Gozdni med prihaja iz obronkov Pohorskih gozdov, kamor odpelje čebele na pašo, ko je za to primeren čas. Čebelar Bojan Donko poskrbi tudi za ustrezno polnjenje v steklene kozarce in za ustrezno sledljivost izvora medu (LOT) in za druge oznake, ki zagotavljajo med slovenskega izvora. Je nosilec številnih plaket in priznanj za pridelavo medu. Čebelar Bojan Donko je tudi uspešen vzreditelj čebeljih matic in zna poskrbeti za zdrave čebelje družine.

O POVEZAVAH IN KONTAKTI

https://mellifera.si/

https://en.mellifera.si/

https://www.instagram.com/mellifera.si/

https://www.facebook.com/mellifera.si/

https://kupilokalno.si/kategorija-izdelka/med-cebelarski-izdelki/

INFO@MELLIFERA.SI

+386 41 41 48 90 in +386 40 20 40 36