Flip book element

Maksi slovenski gozdni med z geografskim poreklom (900 gramov)

15,00

Gozdni med je rdečerjave barve, kristalizira počasi. Med nabirajo kranjske čebele iz mane različnih dreves (javor, smreka, kostanj, hoja itd…) in predstavlja idealno mešanico okusov.
Izvor medu je mana iz dreves na obronkih pohorskih gozdov.
Uporaba: Gozdni med se priporoča pri kašlju, bronhitisu in slabokrvnosti. Ima visoko antioksidativno učinkovitost in dviguje lastno odpornost (imunski sistem).

Kategorija:
Beri dalje

Negovalna krema za obraz s čebeljim strupom

35,00

Krema za obraz s čebejim strupom je narejena v Sloveniji v lastni proizvodnji. Ne vsebuje parabenov, silikonov, barvil, alkohola in ni testirana na živalih. Proizvaja se v majhnih količinah in ni narejena masovno-industrijsko. Čebelji strup nastaja v strupnih žlezah čebel, glavna učinkovina je melitin in apamin. Delovanje čebeljega strupa so poznali že v starem Egiptu in Grčiji. Čebelji strup namreč pospešuje prekrvavitev kože v kapilarah in spodbuja nastanek kolagena, elastina in kortizona. Skupaj s podpornimi naravnimi olji (kokosovo olje in mandljevo olje) dosežemo, da je koža bolj napeta in gladka. Krema ETOS pomaga k mladostnem in svežem videzu. Priporočena je nega s kremo zjutraj in zvečer v majhnih količinah. Pred uporabo preskusite kremo na manjšem delu kožo (lahko na roki). V kolikor se pojavi draženje ali prekomerna rdečica, prenehajte z uporabo. Še posebej morajo biti na to pozorne osebe, ki so alergične na čebelje pike za katere se uporaba kreme ETOS ne priporoča. Za naročila nas kontaktirajte na info@mellifera.si

Šifra: Kozmetika-Mellifera01 Kategoriji: , Oznaka:
Beri dalje

Maksi slovenski ajdov med (900 g)

16,00

Med predstavlja lepo darilo in je odlična ideja za zajtrk. Med se pridobiva na tradicionalni način, ročno točen, 100% slovenskega izvora.

Šifra: MELLAJD044SLO Kategoriji: , Oznaka:
Beri dalje

Maksi slovenski lipov med (900 g) z geografskim poreklom

14,00

Med predstavlja lepo darilo in je odlična ideja za zajtrk. Med se pridobiva na tradicionalni način, ročno točen, 100% slovenskega izvora.

Šifra: MELLLIP041SLO Kategoriji: , Oznaka:
Beri dalje

Maksi slovenski akacijev med (900 g) z geografskim poreklom

14,00

Dišeči med geografskega izvora v zaščitenih kozarcih, v katere se lahko polni samo slovenski med.Med se pridobiva na tradicionalni način, ročno točen, 100% slovenskega izvora.  Med je nosilec Srebrne plakete 2019.
Šifra: MELLAK040SLO Kategoriji: , Oznaka:
Beri dalje

Ideje za darilo – skromna pozornost, velik učinek

7,50

Izvrstna ponudba različnih vrst medu geografskega porekla. 100% slovenski med v lični embalaži. Za večje količine nam pišite na info@mellifera.si in se bomo dogovorili. V ceni je 1 (ena) darilna škatlica, 265 gramov medu.

Beri dalje

Veliki slovenski ajdov med (450 g)

12,00

Med predstavlja lepo darilo in je odlična ideja za zajtrk. Med se pridobiva na tradicionalni način, ročno točen, 100% slovenskega izvora.

Šifra: MELLAJ019SLO Kategoriji: , Oznaka:
Beri dalje

Mali slovenski ajdov med (265 g) v darilni embalaži

11,00

Dišeči med geografskega izvora v zaščitenih kozarcih, v katere se lahko polni samo slovenski med. Med se pridobiva na tradicionalni način, ročno točen, 100% slovenskega izvora. Kozarec je shranjen v izvirno embalažo, ki je ročno delo, nagrajeno s številnimi nagradami za dizajn. Skupaj z medom tako dobite unikatno darilo.

V letu 2022 je bil ajdov med prepoznan kot finalist v kategoriji temnih medov na prestižnem medenem tekmovanju iz celega sveta z naslovom:

11th Annual Black Jar International Honey Contest

Preboj med finaliste je veliko priznanje in uvršća slovenski ajdov med v sam vrh svetovne medene konkurence.

Šifra: MELLAJ017SLO Kategoriji: , Oznaka:
Beri dalje

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.