Embalaža z zgodbo

To ni povsem navadna embalaža, to je embalaža z zgodbo. Z zgodbo o lepoti in romantičnosti slovenskega podeželja. Podeželja, kjer že stoletja dolgo, sredi čiste in neokrnjene narave, v tesnem sožitju z avtohtono kranjsko sivko, generacije slovenskih čebelarjev pridelujejo slovenski med.

Embalaža pretvori kozarec medu v zaželeno darilo ali spominek, njena kakovostna izdelava pa omogoča, da jo kasneje lahko uporabimo za shranjevanje ali ponovno kot darilno embalažo. Po obrabi jo je mogoče v celoti reciklirati, saj so vsi uporabljeni materiali naravni, okolju prijazni in v celoti razgradljivi.

Trpežna embalaže varuje kozarec medu pred poškodbami, zato je zelo primerna za prenašanje in različne vrste transporta, celo na letalu. Zaradi svojega prikupnega videza je uporabna tudi kot namizna dekoracija, ki nudi medu zaščito pred sončno svetlobo.

Embalaža AKI

Embalažo je AKI Izlake pod okriljem Čebelarske zveze Slovenije, prvič predstavila javnosti na sejmu ApiSlovenija, marca 2016 v Celju. Za serijo embalaže so meseca maja 2017 v Zagrebu prejeli mednarodno nagrado »REGPAK 2017« za najboljšo serijo embalaže na tržišču širše regije in oktobra istega leta na Grafičnem bienalu v Ljubljani tudi priznanje »Brumen« za odlično slovensko oblikovanje.

Čestitamo za izredno oblikovanje.

Čisti slovenski med, odlična ideja za darilo

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

%d bloggers like this: